به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان- بندرعباس، در راستای تقویت بنیان‌های اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه فناوری در صنعت شیلات، جلسه‌ای در محل پژوهشکده و در راستای راه‌اندازی مرکز رشد علوم شیلاتی کشور و با مشارکت پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و پارک زیست‌فناوری خلیج فارس برگزار شد.
این جلسه با حضور دکتر رنجبر، رئیس محترم پارک زیست‌فناوری خلیج فارس، و از سوی پژوهشکده با حضور دکتر سیده لیلی محبی، معاون محترم پژوهشی، و دکتر بهزادی، معاونت محترم مالی و پشتیبانی، برگزار گردید. در ابتدای جلسه، دکتر لیلی محبی ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران، بر اهمیت راهبردی این همکاری مشترک تأکید کرد. وی خاطرنشان ساخت که هدف اصلی از این نشست، بررسی سازوکارها و برنامه‌ریزی جامع جهت راه‌اندازی مرکز رشد علوم شیلاتی کشور است. دکتر محبی افزود: این مرکز قرار است با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی بی‌بدیل پژوهشکده اکولوژی و زیرساخت‌ها و تجارب ارزشمند پارک زیست‌فناوری، بستری کارآمد برای توسعه ایده‌های نوآورانه، تبدیل دانش های فنی به محصول فناورانه و حمایت همه‌جانبه از پرورش ایده ها در قالب هسته های فناوری در حوزه‌های مختلف شیلات و آبزی‌پروری فراهم آورد.
دکتر رنجبر نیز در ادامه به تشریح نقش حیاتی مراکز رشد در شکوفایی اقتصاد دانش‌بنیان و کاهش فاصله میان دانشگاه و صنعت پرداخت. وی آمادگی کامل پارک زیست‌فناوری خلیج فارس را برای ارائه تجربیات، امکانات و حمایت‌های لازم جهت راه اندازی این مرکز رشد اعلام کرد و این همکاری را یک الگوی موفق هم‌افزایی علمی و فناوری دانست.
بحث و تبادل نظر در این جلسه بر روی چارچوب‌های حقوقی و اجرایی همکاری، مدل‌های عملیاتی مرکز رشد، و الزامات مورد نیاز برای استقرار و رشد هسته های فناور متمرکز بود. پیش‌بینی می‌شود راه‌اندازی چنین مرکزی، موجب هم‌افزایی چشمگیر ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و فناوری شده و به تسریع فرآیند تجاری‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی، ایجاد ارزش افزوده و اشتغال‌زایی تخصصی در بخش شیلات کمک شایانی کند.