در ادامه حضور آقای دکتر بهمنی رئیس محترم موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و تیم همراه در پارک زیست فناوری خلیج فارس در جزیره قشم، بازدید از سایت شرکت عمل آوری شهاب نقره ای قشم صورت پذیرفت. در این بازدید، نماینده شرکت توضیحات کاملی از فرآیند عملیات پس از تحویل صید شامل تخلیه در مخازن 150 کیلویی، پخت و آفتاب دهی و نهایتا ذخیره در انبار  را ارائه نمود.
قابل ذکر است موتو و ساردین ماهیان از ذخایر آبزیان بسیار با ارزش در استان هرمزگان می باشد که به سبب مصرف با استخوان، دارای ارزش غذایی بالا و درصد پروتئین و کلسیم بسیار قابل توجهی است، اگر چه هنوز جایگاه مصرف این ماهیان بازار مصرف خوراکی تجاری خود را در بازار داخلی کشور پیدا نکرده است. در این بازدید آقای دکتر بهمنی آمادگی موسسه در زمینه همکاری مشترک با شرکت را در زمینه تنوع بخشی به محصولات را اعلام داشت.