برگزاری دوره آموزشی روش های حفظ کیفیت میگو جهت عرضه به بازار دوره آموزشی با عنوان "روش های حفظ کیفیت میگو جهت عرضه به بازار" توسط آقای ذبیح اله بهمنی عضو هیات علمی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان در تاریخ 1400/07/03 به صورت وبینار برگزار گردید. 1400/7/4 (433) (0) برگزاری دوره آموزشی روش های حفظ کیفیت میگو جهت عرضه به بازار به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، دوره آموزشی با عنوان "روش های حفظ کیفیت میگو جهت عرضه به بازار" توسط آقای ذبیح اله بهمنی عضو هیات علمی این پژوهشکده در تاریخ 1400/07/03 با حضور کارشناسان شاغل در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، اداره کل شیلات هرمزگان و ادارات تابعه، جمع کثیری از صیادان و بهره برداران به صورت وبینار در شبکه آموزش کشاورزی مرکز هرمزگان برگزار گردید. در این دوره آموزشی، در خصوص اهمیت میگو به عنوان یکی از منابع با ارزش غذایی و اقتصادی در جهان مطالبی ارائه شد. در ادامه گزارشی از آمار تولید و صید میگو طی سال های 95 تا 98 در استان هرمزگان ارائه گردید. دکتر بهمنی در خصوص زیست شناسی و دوره زندگی این سخت پوست و اهمیت غذایی آن به لحاظ دارا بودن عناصر معدنی(بویژه فسفر و آهن) اسیدهای چرب غیر اشباع، ویتامین ب12، ویتامین ب3 یا نیاسین، ویتامین د، سلنیوم و اسیدهای آمینه مطالبی را بیان نمودند.ایشان در ادامه در خصوص سابقه صید میگو در ایران و چگونگی صید، انواع میگو و صیدگاههای میگو در آبهای استان هرمزگان، آماده سازی میگو پس از صید، جداسازی، شستشو، سرد کردن، استفاده از حوض آب شور، نگهداری و حمل و نقل میگو در دریا تا رسیدن به ساحل مطالب کاربردی و مفیدی را بیان نمودند.