در رویداد شتاب ماهی ساردین و متوتا که با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان و پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان از 19 بهمن تا 13 اسفند 1399 برگزار گردید،  ایده های ثبت شده توسط  چهار نفر از محققین پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان به مرحله نهایی راه یافت. در مراسم اختتامیه رویداد در محل برج  هرمز  پارک علم و فناوری استان هرمزگان، بر اساس جمع بندی نهایی نظرات داوران رویداد، ایده های ثبت شده توسط دکتر ذبیح اله بهمنی  تحت عنوان "تهیه نانو کپسول امگا 3 از ساردین ماهی جهت غنی سازی نوشیدنی و استفاده از ضایعات باقیمانده آنها در تولید چوب شور و نوشیدنی پپتیدی"  رتبه اول را کسب نمود.