حجت الاسلام والمسلمین دکترعبادی زاده نماینده ولی فقیه و امام جمعه بندرعباس از پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان بازدید و از نزدیک در جریان فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی بخش های مختلف پژوهشکده قرار گرفتند. دکتر عبادی زاده در جمع مدیران و محققین پژوهشکده به سیر تحول علم در جهان پرداختند و پیشرفت های بشر امروز را ناشی از تعادل بین علوم عقلی و تجربی دانستند. ایشان به اهمیت بهره مندی از دریا اشاره و خاطرنشان کردند از این ظرفیت خدادادی به مدد پژوهش های کاربردی می توان بنحو مطلوب استفاده کرد. ایشان به خلا ناشی از کم توجهی به رشته های دریایی در استان  اشاره و به ضرورت برنامه ریزی دانشگاهها در رفع این مشکل نیز اشاره کردند واظهار داشتند البته این خلا و کمبود توسط پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، که بررسی ها نشان می دهد در سطح کشور نیز حایز رتبه های برجسته ای است، به میزان زیادی جبران شده است. ایشان به رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه توسعه سواحل مکران اشاره و اظهار امیدواری کردند که بواسطه همجواری با دریا، مردم از برکات آن بهره مند گردند. یکی از مواردی که باید بطور ویژه مورد توجه قرار گیرد آبزیان دریایی است، بگونه ای که در سطح جهانی بتوانیم نقش آفرینی کنیم و نتایج تحقیقات شیلاتی گرچه بنحو مطلوبی به بهره برداران شیلاتی و بخش کشاورزی منتقل می گردد ولی ضرورت دارد با سایر ارگانها نیز هماهنگی صورت گرفته و دامنه فعالیتها گسترش بابد. در پژوهشکده اکولوژی فعالیت های موثری انجام شده و گزارش خیلی خوبی که توسط دکتر مرتضوی ارایه شد جای تشکر دارد و باید بگویم از دستاوردهای ارایه شده و اقدامات در دست اجرا خیلی مشعوف شدم. ایشان گفتند بدلیل کارهای ارزشمند انجام شده، امروز در ذهنم ماندگار شد و چنانچه نیاز به رایزنی در راستای رفع مشکلات احتمالی داشته باشید در خدمت شما خواهم بود.

در ابتدای جلسه پس از خیرمقدم توسط حاج آقا شرفی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان،  دکتر مرتضوی رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گزارش مبسوطی از عملکرد و برنامه های در دست اجرا پژوهشکده ارایه کردند. ایشان اعلام کردند در سال جاری 36 طرح و پروژه تحقیقاتی در زمینه های ارزیابی ذخایر آبزیان دریایی، بوم شناسی دریا، زیست فناوری دریایی و آبزی پروری دریایی در پژوهشکده دست اجرا است که بر اساس نیاز بخش های اجرایی نظیر شیلات، سازمان جهاد کشاورزی و بهره برداران تعریف شده است. ارزیابی ذخایر ماهیان کفزی، دستیابی به دانش فنی طراحی و تولید کنسرسیوم میکروارگانیسم های بومی پروبیوتیک میگوی پرورشی، بررسی شرایط زیستی و غیرزیستی مزارع پرورش میگوی پاسفید ( Litopenaeus vannamei ) تیاب شمالی و جنوبی به منظور ارتقای دانش مدیریتی پرورش میگو، اهلي سازي،آداپتاسيون و مولد سازي پيش مولدين وحشي ماهي سوکلا ( Rachycentron canadum ) درمحيط محصور ، ارزیابی وضعیت آلودگی و اثرات اقتصادی ناشی از آن در آبهای ساحلی استان هرمزگان و تدوین ویژگیهای شیلاتی کیفیت آب از مهم ترین طرحهای تحقیقاتی در دست اجراست.

در این بازدید مهندس باقرزاده رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، حجت الاسلام والمسلمین شرفی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان، دکتر دریایی مدیرکل شیلات هرمزگان، مدیران و محققین پژوهشکده حضور داشتند و در ادامه حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبادی زاده ضمن بازدید از بخشهای تخصصی با کارشناسان و مجریان پروژه ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.