در ابتدا جلسه آقای مهندس نظر نژاد ، آقای حجت الاسلام و المسلمین فخرایی و آقای مهندس محسنی ضمن خوش آمد گویی از کارشناسان پهنه و به اهمیت ترویج مصرف ساردین ماهیان پرداختند.

سخنرانی ها در سه پنل جدا ارائه شد که ابتدا آقای دکتر علی سالارپوری  به سخنرانی با موضوع " جایگاه و اهمیت ذخایر ماهیان سطح زی ریز (ساردین و موتو ماهیان) در آب های هرمزگان" پرداختند که در آن  بیولوژی، رده بندی و اکولوژی ساردین ماهیان، اهمیت ساردین و موتو ماهیان در استان هرمزگان اشاره شد .

سپس در پنل شماره 2 توسط آقای مهندس کریم زاده تحت عنوان "ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند "  پرداختند که در آن به  ارزش تغذیه ای ماهی ساردین؛ غنی از پروتئین و اسیدهای چرب غیراشباع ضامن سلامت قلب، اعصاب و رشد کودکان و نوجوانان، غنی از کلسیم و فسفر، ویتامین های محلول در چربی آن مانند A ، D ، E  و K ، معرفی انواع محصولات فرآوری شده از ساردین ماهیان شامل، روغن، کنسرو، سس های ماهی؛ سوراغ و مهیاوه، معرفی روش صید پرساین به عنوان مناسب ترین روش صید جهت فرآوری ساردین ماهیان، روش های خشک و دودی کردن ساردین ماهیان پرداخته شد

در آخر نیز سرکار خانم دکتر ناظمی به سخنرانی در خصوص  "کاربردهای متابولیت های ثانویه ساردین ماهیان" " پرداختند که در آن ؛ تعریف ترکیبات طبیعی و متابلیت های ثانویه، کاربردهای دارویی، مکمل های غذایی و آرایشی بهداشتی ساردین ماهیان، ارزش افزوده و ارزش اقتصادی محصولات اورگانیک از ساردین ماهیان، ایجاد اشتغال و درآمدزایی بدون نفت از ساردین ماهیان، مروری بر محصولات معرفی شده به بازار جهانی با ارزش افزوده از ماهیان و ساردین ماهیان پرداخته شد.

در خاتمه پس از پخش محصول و ارائه فرم های نظر سنجی کارشناسان پهنه میزان بازار پسندی محصول بررسی شد.